• Daydreamer

  Daydream er startet af Cecilie, som altid har elsket at klæde sig selv og andre på. Hun har selv været flittig bruger af diverse tøjudlejningstilbud, særligt mens hun boede i USA.

  Baggrunden for at starte Daydream er et ønske om at bidrage til en grønnere tøjindustri, hvor ressourcer udnyttes bedre. Læs mere her.

 • Dream the day away

  Vi ønsker, at Daydream bliver en ny, sjov mulighed for de danske kvinder, som ikke vil gå på kompromis med deres gode stil og et bæredygtigt forbrug. Følg med her på siden og på instagram-profilen @daydreamcph.

 • Spend less time shopping...

  Vi håber, at Daydream vil gøre det både lettere og sjovere at klæde sig på.

  Lettere på den måde at man som bruger ikke behøver at bruge lang tid på at shoppe, men blot skal bestille en kjole, når man har brug for den og så får man den leveret. Samtidig skal man ikke bekymre sig om vask eller rens, da Daydream tager sig af den del efter du har sendt eller selv leveret tøjet tilbage.

 • Spend more on...

  Alt det sjove! Både på selve festen men også på i højere grad at have mulighed for at prøve nyt, da vi gør meget ud af at finde det smukkeste vintage tøj samt tøj fra de hotteste designere.

  Vi tror på, at man har lettere ved at eksperimentere med nye trends og brands, når man ikke behøver at forpligte sig ved køb.

 • Save money on clothes...

  Følelsen af nyt tøj er jo fantastisk – men lige så trist er det at opdage, at kontoen er flad. Mange bruger alt for mange penge på tøj, der kun anvendes få gange, hvorefter man igen køber nyt – for der kommer altid en fødselsdag og et bryllup til.

  Med Daydream kan du leje et outfit i kun de dage, du har brug for det. Daydream er altså både økonomi- og miljøvenligt.

 • Spend more on...

  Alt det skønne! Forstået sådan, at man bruger de sparrede penge på gode oplevelser, som restaurant- og museumsbesøg, cykel- og strandture og alverdens andre gode oplevelser, der ikke drejer sig om forbrug. Derfor indeholder vores Instagram-profil, udover tøjet, til tider også livsstilinspiration under hash-taggene #SpendLessTimeShoppingSpendMore… og #SaveMoneyOnClothesSpendMore…

 • Daydreams kernevaerdier

  Sjovt
  Inkluderende
  Bæredygtigt
  Smukt

  Have less
  Do more
  Be more