• Ideen...

  Daydream sørger for silkekjolen til sommerens bryllupper, den plisserede nederdel til fødselsdagsfesten eller en pailletkjole til nytår. I stedet for at købe nyt kan du leje dit outfit her.

  Alle kjoler er nøje udvalgt og håndplukket, selvfølgelig direkte hos designerne, men Cecilie elsker også at gøre fantastiske vintagefund eller få fingre i luksusgenbrug fra kvinder, der er endt i den typiske situation, at de har købt et smukt stykke tøj, der desværre kun bliver brugt en enkelt gang eller slet ikke.

  Men derfor er der ofte kun én af hver, ligesom størrelserne varierer – hovedsageligt xs-s-m. Udvalget bliver løbende udskiftet, når brugere køber tøjet eller tøjet udgår pga. slid, ligesom der løbende indkøbes nyt.

 • Konceptet...

  Du reserverer en kjole til dagen for dit event eller dagen inden.

  Kjolen er din i 4 dage – typisk modtages kjolen fredag og sendes retur mandag.

  Vi sørger for vask og rens.

  Prisen for for lejen afhænger bl.a. af indkøbsprisen og af om tøjet skal renses. Prisen vil derfor fremgå specifikt for det enkelte stykke tøj.

  Du kan læse mere under vores handelsbetingelser.

 • Hvis det ikke passer dig...

  Du kan altid tilføje en backup-kjole til din bestilling helt gratis, hvis du er i tvivl, om du kan passe kjolen.

  Hvis ingen af de to alligevel passer, kan du altid levere tilbage og få pengene retur (eksklusiv fragtomkostninger), så længe du returnerer tøjet ubrugt med det samme. Husk at sende os en mail, hvis du ønsker at annullere din ordre.

 • Rent the trend ... keep the treasure

  Hvis du finder ud af, at du vil bruge kjolen igen og igen, kan du altid sende os en mail og vi vil i de fleste tilfælde kunne oplyse dig om prisen, så du kan beslutte, om du vil købe og beholde den. Vi fratrækker naturligvis den leje du har betalt.

 • Levering

  Vi sender med GLS til din lokale pakkeshop.

  Fragt er inkluderet i prisen ved bestillinger på mere end 400 kr.

  Vi pakker vores kjoler i poser fra EcoEnclose, der er produceret af 100 % genanvendelige materialer. Den samme pose kan anvendes til både levering og returnering pga. dobbeltlukningsfunktionen.